Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: уређаји / Парафинска купка за руке

Парафинска купка за руке

Сортирај по: стандард
Filter articles
Парафински восак Парафинска купка за руке Парафински восак
од 4,95 € *
11,00 € / 1000 g
Парафинска воска бресква 120гр Парафинска купка за руке Парафинска воска бресква 120гр
2,37 € *
1,98 € / 100 g
Paraffin-Bausatz 220w giovanni Парафинска купка за руке Paraffin-Bausatz 220w giovanni
137,25 € *
Сортирај по: стандард

Ништа није више секси од руке добро чувају жене са витким прстима, меке коже и не превише дугачке нокте. Само нокте и њихове непосредне околине, ноктију кревета и руке да реагују тако осетљиво на сваки додир, могу да виде фине детаље и тастере према мождани удар или огреботине може бити. Прсти и нокти захтевају посебну негу у циљу добијања ове осетљивости, остати здрави и увек у свакодневном животу бити отпоран. За кожу значи да је меком и да буде флексибилан, али не би требало бити превише тешко. А за нокте, то значи да они не смеју бити превише мекан, тако да не кидање или сломити. Превише тешко нокти, међутим, није пријатно, јер форми лако пукотина, пукотинама и угловима, што их чини рањивим. ноктију треба да буде глатка, као кожа, али не може бити сувише мек.

Ноктију и околне коже се одржава и стабилизовати уколико одмора у парафин за купање. парафин купатило је посебно погодан за нокте проблема, али такође може доћи здраве нокте корист. Зато што добија флексибилност ноктију и околне коже, што је предуслов за здраву и трајну прст.

Парафин Наилеон долазе директно од произвођача. Они имају три године гаранције и задовољавају највише стандарде квалитета и безбедности. повезане парафин се може наћи на нашем менију странице у три верзије: руже, лимуна и брескве.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€