Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Гел за нокте / Peel off гел лак

Peel off гел лак

Сортирај по: стандард
Filter articles
Пронађи боју
nded УВ Топ Цоат мат Peel off гел лак nded УВ Топ Цоат мат
од 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
гел лак Nail-Eon УВ лак Спаркел Peel off гел лак гел лак Nail-Eon УВ лак Спаркел
од 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NAIL-EON Гел Боја HIGHLIGHTS Peel off гел лак NAIL-EON Гел Боја HIGHLIGHTS
од 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NAIL-ЕОN Гел Пољски Charming Peel off гел лак NAIL-ЕОN Гел Пољски Charming
4,95 € *
33,00 € / 100 ml
УВ лак мат - заптивање гела Peel off гел лак УВ лак мат - заптивање гела
од 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
гел лак NAIL-EON УВ Лак Неон Peel off гел лак гел лак NAIL-EON УВ Лак Неон
од 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Soak Off гел лак NAIL-EON Металик Peel off гел лак Soak Off гел лак NAIL-EON Металик
од 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
гел лак Peel Off NAIL-EON Црисп Peel off гел лак гел лак Peel Off NAIL-EON Црисп
од 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
гел лак NAIL-EON УВ Лак Глиттер Peel off гел лак гел лак NAIL-EON УВ Лак Глиттер
од 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Peel off гел лак NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
од 0,75 € *
2,08 € / 100 g

Лак за нокте, које се могу лако извукао поново је практичан и нежна на ексер у исто време. Огулити лак траје дуго и остаје трајна сјајна, али може, међутим, као налепницу лако уклонити са нокта.Природни Наил испод остаје непромењена и изгледа здраво и нетакнута.Роман геллак се лечи под УВ или ЛЕД светло, дајући му њену трајност и стабилност. Y peel off гел лак  за нокте уједини различите предности нокте и одлепите технику.Боја се лако наноси и лако на природних ноктију и држите дуже време, без парчад или гребање. Такође, високи сјај се задржава, природни нокат је заштићена и ојачана. Да бисте уклонили боја слој се лако ољуштени одстрањивач и чистије су сувишни. Главни корисници крте и меке нокти проблем, који се често непотребно оптерећена детерџентом и даље ослабљена.

За peel off гел лак tехника природног ноктију је припремљен као и обично. За савршен чекању на Геллацкс природних ноктију мора бити чиста и без боје, прашине и масноће.Наил плоча је Маницуред, гурнуо назад заноктице. После чишћења површине у првом кораку, прајмер са погодним база длаке. То чини основу за слојеве боје и обезбеђује да природни нокат није црно-бела. Прајмер слој се лечи, мокар лепљиви слој остаје као додатни прајмера на ексер. Сада, први Пил однешен лак за нокте слој.Боја се наноси танко и равномерно, боја грешке - на пример, са корекције оловком - елиминисана.Боја се лечи за већи интензитет боје, даљи превлачећи слој може да се примени.Закључак је печат. Топ премаз се наноси на ноктију, посебно важно овде је темељно премаз нокта ивица. После лечења и УВ или ЛЕД светло, лепљиви слој на горњем капут са Зеллетте и чистији је уклоњен. Резултат: висок сјај ноктију, која се стабилизовала идеално кроз његову хард и површина отпорна на гребање и лепо изгледа дуго.


Чак и лакше него применом боја је Одлепите уклањање. Ако се жели промена боје или нокат почиње да расте из, боја се лако уклања са ивица. Редовно су нокти посебно суви или боја променила, омогућио тзв огулити активатор уклањање слојева боје.

Прегледајте наш nded oнлине продавница и ви ћете наћи у нашој одлепите крећу идеално лак за вашим потребама. Са избором Фарбгел- и ефекта боје направите увек нови, јединствен и дуготрајан лак дизајн!

 


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€