Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Суво цвеће

Суво цвеће

Сортирај по: стандард
Filter articles
Суво Наил Арт Цвеце Суво цвеће Суво Наил Арт Цвеце
од 0,81 € *
6,75 € / 100 g
Суво Наил Арт Цвеце Црвена Суво цвеће Суво Наил Арт Цвеце Црвена
0,85 € *
8,50 € / 100 g
Суво Наил Арт Цвеце Зелена Суво цвеће Суво Наил Арт Цвеце Зелена
0,37 € *
3,08 € / 100 g
-54%
Суво Наил Арт Цвеце Плава Суво цвеће Суво Наил Арт Цвеце Плава
0,85 € *
7,08 € / 100 g
Суво Наил Арт Цвеце Поморанџа Суво цвеће Суво Наил Арт Цвеце Поморанџа
0,85 € *
8,50 € / 100 g
Суво Наил Арт Цвеце Беж Суво цвеће Суво Наил Арт Цвеце Беж
0,95 € *
7,92 € / 100 g
Сортирај по: стандард

Цвеће су лепе. Они су мирис, они светле у многим бојама, и они говоре о лета. Није ни чудо што су популарни теме у дизајну ентеријера и понављају мотиви на одећу и накит и били су присутни у јапанском уметности Икебана себи уздигнут за пројектовање објеката. Цвеће и цвеће нас фасцинирају јер они представљају савршен уметност природе, који нису модификовани у репродукцији и тако сексепил. Шта може бити природније него да мисле о инспиративних слика Грузије О'Кееффе и цвећа красе руке лепе жене са цвећем и пупољци да радим?

Наил арт дизајн Цветови су мале пластике цвеће у пет боја и сјајне искључен беж​​, нокте може да се претвори у пољу цвећа. мали депоненти нису нацртана као елегантан, али се, захваљујући свом прилично једноставан дизајн маште. Они се могу применити на природне нокте као и вештачки нокти, јер су цветови смештени у не лечи УВ гел или акрил, и након очвршћавања се чврсто причвршћена за земљу. Трајни мало наглашава да прилагоде захваљујући различитим бојама и једноставан облик сваког ноктију дизајна, али већина долазе у шарене дела на најбољи предност. Као и са свим ставкама и заузима Цена скале: велике пакете, као што су они који се користе у студијима ексера се налазе, релативну цену.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€