Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Прстење наил арт

Прстење наил арт

Сортирај по: стандард
Сортирај по: стандард

Лепа жена руку да накита. Традиционални накит, који су прстење, траке, ланци и боји ноктију. Али, многе жене, то је превише досадно, зашто само носе традиционалну, недоречени накит? Ако мора да постоји нешто уочљиво (без наизглед као и укус), затим ноктију Десигн Арт на ноктима са Наил Арт вези прстена баш како треба. транспарентни или бели прстенови направљени од пластике - су обојене у много различитих начина и украшен са пратећом опремом - као што су вештачки нокти, као добро. Пошто код куће није увек комплетне процесне опреме је доступан, молимо Вас да посетите наш сајт, не само звони у малим и великим пакета (од сезоне цена важи овде: велике количине које се купују у сразмери са трошковима), већ и неопходан прибор, да обради прстење ноктију и прилагођавања програма вашим ноктима. Поставите у банане фајл, брушење блок, торзионе трака уз одговарајућу подршку, прстенови у различитим дизајна и упутства су укључени. Наравно, можете купити појединачно све ове производе.

Наила прстење и опрема у складу са европским стандардима за накит направљен од пластике и калуп. Коментари су потпуно безбедан и може се користити код куће, као и долази у студију ноктију. Нека ваше маште у дизајну подударања зазвони на лепе нокте већ подивља!


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€