Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Наила тетовазе

Наила тетовазе

Сортирај по: стандард
Filter articles
Наила тетовазе Неон Наила тетовазе Наила тетовазе Неон
од 0,58 € *
11,60 € / 100 g
Један Строке Нагелтаттос Наила тетовазе Један Строке Нагелтаттос
од 0,58 € *
11,60 € / 100 g
Фудбал Наила тетовазе Наила тетовазе Фудбал Наила тетовазе
од 0,48 € *
12,00 € / 100 g
Тетоваже ноктију сребрна Наила тетовазе Тетоваже ноктију сребрна
0,63 € *
12,60 € / 100 g
Наила Тетоваже Границе Наила тетовазе Наила Тетоваже Границе
0,60 € *
12,00 € / 100 g
Сортирај по: стандард
Самолепљиве или као покриће

У основи постоје две врсте ноктију тетоваже. Многи од малих мотива су доступни као самолепљивим налепница.Апликација је посебно лако, јер су тетоваже су лако уклонити пинцетом из подлози и залепљена. Наила Налепница као корицама су доступни у различите јачине и може да се директно евидентирају и стави на нокат или је потребно да се претходно натопљен неко време у води. Да ли је заједничка за све нокте налепница која се ексер затвореним крајем. Тако су тетоваже придржавају дуго да нокат и задржати свој облик и бојење моћ.

Наил тетоваже у бројним варијантама дизајна

Наил тетоваже су као лак за коришћење налепнице идеалне за брзо креирање маштовитог наил арт.Широк спектар дизајна олакшава да креирате било који стил. Без обзира да ли графички, цветни, украсно или романтично - за сваку жељену ноктију дизајн је налепница право нокат. Већина мотиви су да раде у различитим бојама или комбинацијама боја, тако да нокат дизајн може лако прилагодити одећу и лични стил. Многи налепнице могу да се комбинују и стварају стално нових и јединствене уметничка дела на природне или вештачке нокте.

Из једне мотив за пуну цовер тетоважу

Поред малог Таттоо Десигнс налепнице су такође доступни као пуноправни поклопцем или за француске Наилс.Ноктију дизајн може да буде имплементиран веома брзо. У наил арт налепнице могу бити постављена за савршен пласман са грицкалицу за нокте у облику и да су једва више од "ручно" са четком или Аирбрусх технике да се раздвоји.

Заптивни као финишу

Да би ноктију налепнице одржи дуго и не спадне ексер, у последњем кораку, печат се примењује. У зависности од тога како нокат је дизајниран, длака може да се користи или јасан капут да се користи.Длака је излечен под светлом јединице и обезбеђује посебно отпорну и сјајну површину, а тиме и за дуготрајном лепе нокте.
Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€