Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Налепница

Налепница

Сортирај по: стандард
Filter articles
1 2
Наил арт Реса Налепница Наил арт Реса
од 0,36 € *
1,71 € / 100 g
Фудбал Наила тетовазе Налепница Фудбал Наила тетовазе
од 0,48 € *
12,00 € / 100 g
Фудбал Налепнице Налепница Фудбал Налепнице
од 0,30 € *
Сортирај по: стандард
1 2

Ако постоји нешто хитно, природни нокти треба да буду заштићени или само лепа слика је жељени, Наил Арт налепнице су практично решење. мали Клеберцхен рад као прави налепнице: Уклоните лепак из Носећи папир, притисните га уради. Да се ​​играте, можете да подесите ваш дом брзо дивно истиче, трансформишу своје нокте да из дана у дан, или само мало. За налепнице Наил Арт придржавао не лечи ноктију, као и на обојене нокте и вештачки нокти. Они не захтевају посебне алате или техничких уређаја, али може се једноставно заглави. Уз мало јасан лака да би се заштитио и дуготрајне.

Посетите ове сајтове Наила Налепница за свачији укус. Ми смо једноставно беле пластике налепнице које се издвајају једноставно и лепо са тамнијом ноктију, као и налепнице у металик изглед веома танке златне фолије. Обичан црни дизајни су елегантне јарко обојене нокте, и тродимензионалне слике можете дочаравају дубине. Мотиви су многе: цвет фановима и романтичари одлука наћи ће се као љубитеља лобања, фудбалски поклоник / у нашем каталогу и љубитеље азијског карактера. Божић и Ноћ вештица слике да би сезонски дизајн нокте могуће.

Примена налепница Наил Арт је толико једноставна да можете приуштити мало слике са стабилном руком и мало стрпљења код куће. Морате бити уметник и немају специјалну обуку да би мали Клебебилдцхен нокте лепо и дискретно.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€