Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Тапес анд стрипес

Тапес анд стрипес

Сортирај по: стандард
Filter articles
Наил арт Марамице Тапес анд стрипес Наил арт Марамице
од 0,49 € *
4,90 € / 100 g
Наил арт секуинс Тапес анд стрипес Наил арт секуинс
од 0,24 € *
4,80 € / 100 g
Наил арт фолија Тапес анд стрипес Наил арт фолија
0,49 € *
2,72 € / 100 g
Скелетон Лишће Тапес анд стрипес Скелетон Лишће
0,48 € *
Наила Мрежа Тапес анд стрипес Наила Мрежа
од 0,59 € *
14,75 € / 100 g
Наил арт траке Тапес анд стрипес Наил арт траке
0,45 € *
9,00 € / 100 g
Сортирај по: стандард

Вешто направљена нокти дају руку жене своје. Ви изгледа лепо, су доказ бриге и пажње, и они могу да одговарају иначе носи накит. Наиме, када су се изабрати боју, или у структурални дизајн питања, која тврди накит. Наила траке одговарају веома добро са, на пример, деликатне наруквице и огрлице, јер се састоје од фино светлуцавим бендова, који су уграђени у неосушеног лак за нокте или УВ гел. Стврдне лак или гел потпуно, онда рибон безбедно фиксне и доносе година уживања. Ове траке наглашавају руке да заврше уметничких дела, лепота и уредност су сваке жене. Можете да - као многе друге производе од Наил Арт - који можете приуштити јединствен изглед, јер се стапају са другим прибором.

Овај производ долази директно од произвођача, задовољава европске стандарде и да је безбедна. Квалитет је одличан, а траке су доступни у више различитих боја, тако да они могу да буду уметнути у било које уметничко дело на нокат. Ако нисте сигурни, можете добити савете о Наил студио - ноктију траке постоје и користе на вештачки нокти, као и на природним ноктима. Због траке који не наноси штету, они су смештени у лак или гел пре него што лечење, а затим су дуготрајне.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€