Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Стартер Сетови / Уље Сет

Уље Сет

Сортирај по: стандард
Filter articles
Сортирај по: стандард
Почетни сет за нокте дизајн поставља акрилном

Ако ваше нокте сјај захваљујући дугог излагања више није у свом природном сјају, али досадно и крте дело, онда морате да се опустите. Лак за нокте, гелова, уклањање лепка и напад ноктију, што је сува и нека пати - то се огледа у изгледу. Али то мора да буде трајно стање - вештачке нокте на природне нокте може омогућити опоравак без тебе делује са ноктима запуштен да изађе у јавност. вештачки нокти добију све боје, сјај агенти, сјај и накита, који би нормално да се примени на природни нокат. Овде, вештачких ноктију са танким слојем лепка на природни нокат прилогу, тако да се опоравља од чега - Заштита од механичких стимулуси као што су дневно додиром на рачунару, у супермаркету или слично, где је поред.

Акрилни нокти су теже него боље познати гел за нокте. Они су направљени од прах и решења могу бити, што, када очврсне, формирају стабилну слој на нокте и онда се третира као природни нокти. Можете да ставите у облик, који је насликао, проболи и украшен драгим камењем. И они могу да дочара лепе дуге нокте, све док се опорави природне потребе ноктију.

Наш асортиман обухвата две серије које пружају све што је потребно моделирање акрилне нокте. скуп је прилагођена кућну употребу, други на потребе професионалних ноктију салони и ноктију дизајнер одлука. Детаљна упутства за моделирање вештачких ноктију заокружује понуду.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€