Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Стартер Сетови / Маникир сет

Маникир сет

Сортирај по: стандард
Filter articles
Vylet Nails Revolution NAIL-EON Гел сет Маникир сет Vylet Nails Revolution NAIL-EON Гел сет
80,90 € *
22,04 € / 1000 g
Сортирај по: стандард

Основна опрема у скупу маникир често налази под практичан случај. У зависности од тога да ли Француски маникир комплета за темељни ексер нега је кући или практично у торбу или за козметику, случај би требало да буду смештени, сетови у величине и опсега се разликују. Једна или више датотека у различитим степенима оштећења несмотрено, високо-квалитетним закуцати маказе или маказе за нокте и Разни прибор као што су провером кутикле ножевима или УВ за лагано и потискује у заноктице или чишћење ексер ивицама од блата или гел за остатке су увек укључене, али према моделу. Сетови за путовање укључен обично сличним Основна опрема, често у минијатурном формату или као инструмент за дупли интелигентни. Су компоненте овог скупа у лепе и практичних случајева, који су чврсто затворени унутра. У зависности од квалитета, у кесе се састоје од пластике, коже или чак и праве коже за луксузна верзија.


Француски маникир комплета за професионалну употребу мање на путу мислио и укључене често знатно већи опсег или чак електрични ексер резачи за негу руку и закуцати негу. Често , ови скупови садрже уређаје са којима коже може бити одржана, на пример за авионе. На глодалице имају бројне есеје, што може бити некад поднео, песковит и исполирано. Поготово кад не само на маникир и педикир требало бити могуће, више уређаја, укључујући маказице за нокте су обавезна. Ово је околност због тога моје нокте често су стабилнији од ноктију.
Ндед погона поставља се нуде висококвалитетне Француски маникир, садржана јединице које су направљене од тврд и издржљив материјал, маникир опрема су од нерђајућег челика дизајн интегрисана метала, наравно. Кад се све постави, имајте на уму да је чишћење земље и поднеске потребно извршити након употребе уређаја. Прибор за следећи употребу бити применљиво одмах. Какво чишћење методе су погодни, једно је са упутствима произвођача да се обраћате.

 

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€