Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Стартер Сетови / Примерак

Примерак

Сортирај по: стандард
Сортирај по: стандард

Производња вештачких ноктију није лак и захтева праксу. Свако ко није сигуран да ли он / она жели да научи моделирање вештачких ноктију, у ствари, не треба исто као и скупе скуп са већим количинама гел или акрил производа за куповину, али је јефтин ноктију дизајн шаблон са малим пакетима о свему да приступ потребама.

Имамо два сета гела у нашој понуди, које укључују различите производе и да су за мало новца на располагању. Ко ће бити укључени у питање и добити неки искуство са моделовање Гелнагелн, који ће прихватити трошкове које сте подесили у праву - скупе опреме да убрза отврдњавање нокте, Додаци за декорацију, ноктију накита и алата за негу ноктију су у Сетови није укључен, јер је за производњу Гелнагелн ове ствари нису потребне.

Сличан скуп је да се упознају са ноктију акрил моделирање на располагању. шаблон укључује згодан прајмера, провидни праху, течним и 10 савета. Да вежбају и да се то знају тачно има право величине.

Оно што чини нашу ноктију Десигн Паттернс је да су истог квалитета као и све наше производе. Они нису јефтини дегустације сетова са попустом квалитета, што може отежати живот, а такође још увек имају лош квалитет, већ дају узорак производа нашег асортимана, агенти за професионалне Нагелкунстлер-/иннен и великих студија и радионица у циљу Наш асортиман производа да се упознају. Можете користити овај образац, наравно, да би узорак да се кући!


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€