Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Лак за нокте / Боја Наил Полисх

Боја Наил Полисх

Сортирај по: стандард
Filter articles
Сортирај по: стандард

Добро одржавана и изгледају природно ноктију насликао још лепше и савршено стилизован да нагласим своју индивидуалност. Не само да своју склоност ка бојама улогу, али и прилика за које су носили они. Наила лакови из Нокти остављају много простора за креативни дизајн ноктију. Без обзира да ли за посао именовања, премијеру или тренди после посла партије - са дизајном Наил Арт имате избор покрива боја лака за нокте пастелних боја на упечатљив Неонфарбтонен. Овде, Лакови за нокте су природни ацетоном-фрее и погодан за вештачки нокти као и за природне нокте.

Искористите наш избор и да прегледате наше производе странице о Лак за нокте. Јер, ако ваш УВ гел би требало да једном подигне, ће обезбедити развој професионалног сектора вилет-нокти Нокти Не Лите стабилизатор за одговарајућу снагу. Нега и помоћ у ломљиви нокти могу се наћи на вилет-Ексери нокте учвршћивач и вилет-нокти гребена филер чини ружна прелаз између природних ноктију и наил арт невидљив. Наил Полисх летњих боја, металик лак за нокте за лак за нокте на француски понуди одговарајуће широк спектар. Дакле, можете да носите Лак за нокте одмах, без чекања за дуго, вам спреј за косу у најкраћем могућем року суве нокте или Спезиалверсиеглер. Дизајн ноктију Наил Полисх - тако да ваши нокти су нешто посебно.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€