Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Наил Студио намештаја / Цосметиц столице

Цосметиц столице

Сортирај по: стандард
Сортирај по: стандард
Козметичке столице - удобно третман у многим варијантама
Најважнија карактеристика за купца је козметички столица удобан и добро испуњени седишта. Би Подешавање се за сваку методу лечења најудобнији положај седења су прилагођени и бораве на Студио за опуштено уживање. Поставке долазе као козметичара или ноктију техничар за добар, јер може да ради у опуштен и увек се позиционирају и купац ергономски међусобно.

Прво и најважније, модели разликују у методама прилагођавања и контроле.Најједноставнији варијанта је за употребу Козметика столица. О грид контролер може се вратити подесити и положај стопала. Иако је ово донекле гломазан и моћ дуготрајан, али једноставне механичари се огледа у повољној цени доле. Ручни модели су нарочито корисни када столица не мора се често прилагодити. Ово је пример случај маникир. Због тога, ови модели су погодни као оригиналне опреме у новоформираној Наил Салон.

Више комфора у ствари доносе са хидрауличним прилагођавања козметичких столице. Обично се ради о комбинованог механизме прилагођавања. Док су елементи су ручно или електрично подесиви, радна висина столица пјешке педала се контролише хидраулички. Онда рука често се морају применити на фино подешавање положаја. Овај облик козметичке столице је посебно погодан уколико постоји мала потреба да се прилагоди.

Уз максималну удобност на електричној столици козметике дође. Неколико мотори, које су контролисане преко даљинског управљача, који омогућавају погодан и континуирано прилагођавање појединачних делова. У зависности од тога да ли козметичке столице може бити два пута подесити, три пута или чак четири пута, одговарајући број мотора је везан за столицу и поуздано регулише угао нагиба. Могућности укључују усклађивање наслон за главу, наслон, висина седишта и стопала.Резултат: клијент, односно клијент седи удобно на Абсолуте Беаути столицу и може да преживи чак и дуже третмане опуштено.

Наил дизајнери и козметичари, мобилни такође желе да понуди пуну удобност својих корисници могу да користе мобилне козметичке столице. У лако преносиви столице су флексибилни подесиви и веома удобно. Опет, корист третирају као практичара различитих карактеристика и прилагодљивост.

Битно је, такође козметички столица пресвлаке. Ово мора да буде погодно за купца, с једне стране, с друге стране, може се лако и хигијенски чисто. Често површине су стога од вештачке коже или сличног материјала. Тхе Еаси-царе површине може дезинфиковати,
површинске нечистоће могу се лако уклонити влажном крпом.
Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€