Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Надограднја ноктију / Стилетто Наилс - Стилетто Савети

Стилетто Наилс - Стилетто Савети

Сортирај по: стандард
Filter articles
Стиллетто темплате 500 Ст Стилетто Наилс - Стилетто Савети Стиллетто темплате 500 Ст
од 9,95 € *
19,51 € / 1000 g
Стилетто дизајн Савети Стилетто Наилс - Стилетто Савети Стилетто дизајн Савети
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Сортирај по: стандард
Стилетто нокти - на снази нокти са стилетто саветима или шаблону

Фамоус Старс успети пре: Стилетто нокти су сад у моди и украсите нокте са изузетним наил арт. Посебан изглед вештачких ноктију, који је направљен са стилетто саветима или шаблоне, са једноставан дизајн чини већ одличну фигуру и осигурава запањен да страшан изглед. Ако фенси обликован нокат додатно са ноктију ликовних елемената из асортимана НДЕД допуњен са геловима ефекат или УВ индекс Еффецт лак за нокте, направите мале уметничка дела која ће се памтити.

Као Стилетто Наилс Арт нокти су из, предњи крај у тачки. Овај савет могу се формирати, дискретно или веома екстремна, по жељи. За савршене нокте служе стилетто ноктију савете, диктира обликовање и фиксиране са Наил Глуе на природних ноктију. Такође је могуће је употреба посебног копљем у облику обрасца који служи као образац за вештачки нокти акрилних, фибергласа или гела. У сваком случају, нокат је као и обично изграђен у слојевима, ојачана да одговара материјалу и украшен жељеном наил арт. Стилетто Нокти могу бити веома оштра и врло посебно упечатљив дизајн. Уместо дискретни стилеттос су погодни јер нуди лако обављање свих активности свакодневног живота.

Основа за прелепе стилетто Наилс, трајно чување као вештачки нокти су добро скривали руке и пажљиво припремљене природни нокти. У првом кораку природне ноктију се подноси, храпаве са пуфером и обложена за штикле као гел моделлаге са адхезионо средство, познатом као прајмера. На осушеног прајмер је танак слој од простих гела. База слој се лечи под УВ или ЛЕД светла, и представља основу за нокте структуре. У зависности од процеса или Стилетто Стилетто Савети су постављени предложак и формира ноктију. За реализацију графике доступних као уобичајене безброј опција. Тако, ексер у француском стилу, украшени су маштовит или као обичан обојене наил арт наил арт са живим бојама и ефекта боје.

Као помоћ у дизајнирању штикле које су се њихово име по италијанској Стилетто, врло оштар убадање оружје често долазе шаблони могу се користити. Тхе Стилетто флексибилан моделирања шаблони могу се примењивати уз акрила или гела и налазе се око прста. На шаблону Стилетто нокат се формира, ноктију излечен, шаблон је једноставно уклоњен. Још једна популарна варијанта за производњу чипке ноктију облика Стилетто Наил Типс. Они су везани са и без шарама у различитим разредима доступним и са Наил Глуе у одговарајуће величине до природног нокта. Након тога, ноктију ће бити обрађен као и обично.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€