Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Стартер Сетови / Нокат арт сет

Нокат арт сет

Сортирај по: стандард
Filter articles
Стрипер сет Нокат арт сет Стрипер сет
6,95 € *
Божић Сет 4 Нокат арт сет Божић Сет 4
1,59 € *
-57%
Божић Сет 3 Нокат арт сет Божић Сет 3
1,23 € *
-60%
Мосаиц савети Нокат арт сет Мосаиц савети
7,45 € *
57,31 € / 100 g
nded Ноктију палантини бодова Нокат арт сет nded Ноктију палантини бодова
0,90 € *
15,00 € / 100 g
Божић Сет 5 Нокат арт сет Божић Сет 5
2,06 € *
-70%
Божић Сет 2 Нокат арт сет Божић Сет 2
5,32 € *
-70%
Божић Сет 1 Нокат арт сет Божић Сет 1
5,27 € *
-70%
Сортирај по: стандард

Одговарајуће елементе у различитим бојама су комбиновани у скуповима уметности Разноврсна нокат. Примењују ово као дизајн на ексер, нокат арт изгледа посебно професионалне и конзистентан. Апликације и композиције су могући у многе варијације, не постоје границе за фантазију.


Садржај из различитих скупова ексер можете користити и истовремено, у зависности од артикла. Тако су се глиттер честице у неону таман да прстен или златника, који се такође користе у неонске боје. Све различите честице или облике у стилу Глитер у разним облицима се може комбиновати па једни са другима. Непобитно јединствени мали положено на ексер из великог броја шљокице, буттерфлyс и пахуљице дизајнирања, а то је свакако да сензационално око-риба. У зависности од разлог боја и елементи могу бити изабрани тај умерени или чак штрајку уметност је су створили.

Ко поставља вредност на себи створио Наиларт, боје у сету су идеални. Да ли једним потезом садрже безброј нијанси техника, употреба ексер уметности оловке или нека друга апликација програма Бојанка са четкицом - поставите, које могу бити помешане па једни са другима. Пара , који су доступни на пример у пастелне боје или подебљано једне боје су погодни за креирање директно са УВ гел боја добије уметност. Уметност је тако врло лако тоном, резултат је доследно округла ствар.

Нокат арт сцене из наша трговина су погодни када су у питању професионални салону за личну употребу. Тамо и на ексер стартер сетови су врло популарни, јер не само да је на потпуну компилације, цена је такође уверен. Прегледање у овој категорији, сваки корисник ће то брзо проналажење и проналази исправне ексер уметност постављен за потребе за одговарајућим са осигурањем. Поред сетови све остале опрема и прибор за саврљену закуцати дизајн и дуго издржљиви модела локације доступне су на ндед-схоп!

 

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€