Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / Гел боја
nded Премиум Металик Боја гел - за металик ноктију дизајн
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

"Металик Наил је посебно индивидуално. Нису сви усуђује да створи такве упечатљив нокте, који чини и сам да радим овде, бићете изненађени лакоћу коришћења на nded премиум металик боје гела. Ово се наноси гел четком, она под лечи УВ светло нуди најбоље резултате.
Као и са сваким Нагелмоделлаге добра припрема природног нокат, или Ц-криве такође захтева у примени металних боја гелова. Природна ноктију је у облику и премазати са премазом и базне капут. Тада моделирање ноктију се гради слој по слој. По избору, провидног или обојеног УВ гелови се користе. Крај нокта је nded Премиум Металик гел боја која се примењује или у једном или више слојева и чврста. Што више гел слојеви су присутни, већа је интензитет боја и крије снага гела. Сваки слој треба бити задовољан, али танка брушеног на, тако добра и потпуна лечење под УВ светлом је загарантована. Када Заврши Топ Цоат предвиђа отпорност на механичка оштећења и посебно високог сјаја ефекта. Ово се може додатно побољшати применом полирање уље.
"
вискозност
+
танак средњи дебео
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни